menu close menu

Permanente make-up

Uw ogen, lippen en wenkbrauwen bepalen in belangrijke mate uw uitstraling. Vaak worden zij dan ook door make-up geaccentueerd. Permanente make-up, een unieke dermopigmentatietechniek, garandeerd u een perfecte make-up onder alle omstandigheden. Het is een volkomen veilige methode en is zonder problemen zelfs op de meest allergische huid toepasbaar.
Permanente make-up kan worden toegepast om wenkbrauwen, lippen of oog te accentueren en/of corrigeren. Deze blijft 3 tot 5 jaar zitten en vaak zelfs nog langer. Het is een comfort dat als je het eenmaal hebt, niet meer kunt missen.

Een professionele uitvoering is een must !!

€295

Eyeliner

Oogleden en wimpers laten de ogen spreken. Met permanente make-up kan de uitstraling van de ogen worden veranderd en uiteraard worden verfraaid. Altijd mooie ogen, zonder zich zorgen te moeten maken over uitgelopen make-up.
Prijs is voor het aanbrengen van eyeliner onder en boven.
Enkel onderaan is €185.
Enkel bovenaan is €195.
+/- 45 min

€295

Wenkbrauwen

Dunne en/of onregelmatige haargroei van de wenkbrauwen wordt met permanente make-up volledig gecorrigeerd zodat een egale en gelijkmatige wenkbrauwlijn ontstaat zoals alleen visagisten dat kunnen maken. Heeft u vroeger te veel geëpileerd en nu bijna geen wenkbrauwen meer, met permanente make-up wordt u gelaat weer compleet.
+/- 1.15 uur

€320

Lipcontour

Bij de lipcontouren kan met permanente make-up een natuurlijke aanvulling of extra accent worden bereikt. Het corrigeren van lippen zodat deze een symmetrisch aanzicht krijgen is een belangrijke toepassing van permanente make-up. Bij de lippen kunt u niet alleen kiezen voor een echte lipliner in de door u gewenste kleur, maar ook voor een natuurlijke lipliner die aansluit bij uw eigen lipkleur.
Resultaat, een prachtige mooie mond zonder lipstick!
+/- 1.15 uur